Medlemstilfredshed, samlet pris og fagforening på alle a-kasser

Medlemstilfredshed, samlet pris og fagforening på alle a-kasser

En billig a-kasse er ikke nødvendigvis det eneste parameter, der er værd at kigge på. Derfor har vi her i vores sammenligning over de billigste a-kasser også medtaget andre variabler såsom medlemstilfredsen, hvor mange medlemmer, der er, om der er fagforening inklusive i prisen og des lignende. Dette skulle gerne hjælpe dig med at finde den billigste a-kasse.

Ved at trykke på linket til højre i sammenligningskolonnen over de billigste a-kasser, går du direkte til tilmeldingssiden for denne a-kasse. Ofte kan du i stedet for at tilmelde dig direkte skrive dig op til en uforpligtende snak om arbejdsløshedskasser, hvad de respektive a-kasser tilbyder, hvorfor du skal vælge netop disse og lignende. Du behøver ikke at bestemme dig i dag, men du kan sagtens tage dig god tid, så du er helt sikker på, at du har fundet a-kassen for netop dig!

Mange grunde til at finde den billigste a-kasse i 2012

Medlemstilfredshed, samlet pris og fagforening på alle a-kasser - desinovaHvis du troede, at tiden for at melde sig ind i en a-kasse var ovre, tog du helt fejl! Tværtimod er det taget den nuværende recession og Danmarks økonomiske tilstand (a.k.a syg) i betragtning en bedre idé end nogensinde at gå online og finde den billigste a-kasse for så at melde sig ind i denne Fagforening. I og med at du er i gang med at læse denne tekst, er du allerede nået meget langt, og det skal du have stor kudos for – at sikre dig og din familie i fremtiden med ledighed og dårlige økonomiske kår ved at tilmelde dig den billigste a-kasse i Danmark i 2012 her fundet er en fantastisk idé.

Mange tror fejlagtigt, at de bare kan tage kontanthjælp den dag de bliver ledige og leve fint på dette. Mens kontanthjælp er en mulighed, skal du først bruge hele din opsparing, før du kan få lov til at modtage den månedlige kontanthjælp. Du når altså helt ned i knæ økonomisk uden en a-kasse, før du får støtte af staten.

Hvis du i stedet har fundet den billigste a-kasse og meldt dig ind i denne, får du allerede fra den første måned af adgang til dagpenge fra denne. Du får omkring 15-16.000kr om måneden i de fleste tilfælde, hvilket burde være alt rigeligt til at holde dig kørende nogenlunde. Du kan naturligvis ikke leve som en konge efter satsen fra den billigste a-kasse, men du har god mulighed for at opretholde din levestandard – og hvad kan vi mere bede om?

Billig a-kasse allerede nu

Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at melde dig ind i den billigste a-kasse fundet på denne side allerede i dag. I og med at man jf. de nuværende regler om a-kasser faktisk skal have været medlem i et stykke tid for overhovedet at kvalificere sig til at få dagpengesatsen hjælper det ikke, at du konstant udskyder indmeldelsen i en billig a-kasse. Få det overstået, betal de få hundrede kroner, det koster og måneden, og nyd derefter alle de fordele, det er muligt at opsnuse på denne måde. Det er ikke noget, du kommer til at fortryde, tør vi godt love!

Vi vil også endnu en gang gerne slå et slag for, at du kigger ekstra godt på medlemstilfredsheden. Det er ærgerligt at stå i en situation, hvor du vælger den billigste a-kasse og efterfølgende opdager mange grunde til, at denne a-kasse var så billig..

I så fald er det langt bedre at betale 20-50kr ekstra om måneden, hvilket på et år bliver til et par hundrede kroner, for til gengæld at få professionel vejledning, karriererådgivning, CV-hjælp, et stærkt og nyttigt netværk og ingen problemer med at få udbetalt dine penge i starten af måneden. Du ender med at blive mere end almindeligt sur på dig selv, hvis du lige pludseligt står i den modsatte situation; og livet er simpelthen for kort til for billige a-kasser. Vælg rigtigt og gå efter medlemstilfredsheden allerede første gang. Ovenstående tabel opdaterer vi så ofte som overhovedet muligt for at afspejle den nuværende situation i markedet til bedste for dig, når du skal ud at lede efter en god, men billig og pålidelig a-kasse.

3 grunde til at finde den perfekte og billige a-kasse NU

Er du endnu ikke overbevist om, at nu er det rette tidspunkt til at finde dig en billig a-kasse? Så sætter vi gerne trumf på herunder og kommer med 3 gode og konkrete grunde til at gøre netop dette!

1: Des længere du venter, des større risiko er der for, at du bliver ledig inden tilmeldingen til en a-kasse! Du kan selvsaagt ikke vente med indmeldingen til du er blevet ledig; her er det bare ærgerligt, og du er før du kan modtage kontanthjælp nødt til at opbruge hele din ellers svært opsparede opsparing. Det er simpelthen for dumt.

2: Få konkrete gaver af din a-kasse! Hos mange a-kasser kan du få gaver som vin eller gavekort på op til 500kr, hvis du hverver et medlem til a-kassen. Har du en ven, der heller ikke har fundet den billigste a-kasse, kan først du melde dig ind og derefter ham; på den måde får du 500kr til at købe hvad du lyster for, og de penge kan I eventuelt dele og spise en rigtigt fin middag på en almindelig bøfrestaurant til. Slet ikke en dårlig bivikning ved at melde sig ind i en billig a-kasse, vel?

3: 16.000kr om måneden, selvom du er ledig, karrierehjælp, professionelt netværk og meget, meget mere for lige over 400kr om måneden? Den billigste a-kasser sælger næsten sig selv!

Gør dig selv en tjeneste og indmeld dig i en billig a-kasse ved hjælp af skemaet herover!

 

Arbejdsløshedsdagpenge

Arbejdsløshedsdagpenge

Arbejdsløshedsdagpenge eller i daglig tale dagpenge er en ydelse du kan få hvis du bliver ledig og er medlem af en a-kasse. I øjeblikket er dagpenge satsen på 801 kr pr. måned eller mellem 16.020 kr pr. måned op til 20.025 kr afhængig af din indtægt før du blev ledig. Hvis du ikke allerede er medlem af en a-kasse kan du de fleste steder melde dig gratis og hvis du er studerende kan du få gratis studiemedlemskab. Se listen over billige a-kasse på forsiden. Nedenunder kan du læse mere om arbejdsløshedsdagpengesystemet Fagforening.

Betingelser for at få dagpenge

For at kunne modtage arbedjsløshedsdagpenge skal du:

1). Være medlem af en a-kasse

2). Være registreret som arbejdssøgende på Jobcenteret

3). Opfylde beskæftigelseskravet

4). Ikke være selvforskyldt ledig

Registrer dig som ledig på jobcenteret

Den første dag du er ledig skal du registrere dig på jobcenteret som jobsøgende for at få dagpenge.

Beskæftigelseskrav – sådan optjener du ret til dagpenge

For at få ret til dagpenge gælder at man skal have arbejdet mindst 1.924 timer indenfor de seneste 36 måneder (3 år) og en deltidsforsikret lønmodtager skal mindst have registreret 1.258 timer.

Står du til rådighed for arbejdsmarkedet?

Du skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet for at få dagpenge – også kaldet rådighedskravet. Det vil sige at du:

 • Har registreret dig som jobsøgende hos jobcenteret.
 • Du har oprettet dit CV og fået det godkendt på Jobnet.dk, samt at du løbende opdaterer det.
 • Du bor i Danmark.
 • Du kan begynde på arbejde med en dags varsel.
 • Du accepterer og møder op til de møder og aktiviteter som a-kassen eller jobcenteret arrangerer.

I sidste ende er det a-kassen som vurderer om du står til rådighed for arbejdsmarkedet.

Selvforskyldt ledighed

Hvis siger dit job op som lønmodtager kan du risikere at du ikke kan få dagpenge i en periode – dette kaldes selvforskyldt ledighed. Det er dog kun hvis du ikke har en såkaldt ‘gyldig grund’ til at sige arbejdet op. Hvis du siger dit arbejde op uden at have en gyldig grund har du karantæne på 3 uger før du kan modtage dagpenge.

De følgende er gyldige grunde til at sige op på jobbet og udløser ikke karantæne:

 • Helbred og sygdom
 • For lang transport tid
 • Pasning af børn eller familiemedlemmer
 • Skilsmisse
 • Tab af supplerende dagpenge
 • Andre vigtige arbejdsforhold eller uddannelse
 • Arbejdsmiljø
 • Mobning, vold eller psykisk vold på arbejdspladsen

Arbejdsløshedsdagpenge periode

I øjeblikket er dagpengeperioden to år indenfor en maks periode på tre år.

Dette ændrer sig dog som følge af politiske beslutninger så følg altid med i de nyeste opdateringer.

Optjening til ny arbejdsløshedsdagpenge periode

Har du opbrugt retten til at modtage dagpenge kan du genoptjene retten ved at arbejde i minimum 52 uger (fuldtidsforsikring) eller 34 uger for deltidsforsikrede indenfor de seneste tre år. Herefter har du så ret til to år mere.

Feriedagpenge

Har du ret til dagpenge under din ferie?

Hvis du er medlem af en a-kasse og er ledig kan du udbetalt dagpenge under din ferie, så længe du ikke Arbejdsløshedsdagpengehar ret til feriepenge eller løn under ferie fra et tidligere arbejde. Du har altså ret til feriedagpenge på lige fod med feriepenge hvis du er ledig, men kun hvis du ikke har krav på almindelige feriepenge fra et tidligere job. Feriedagpenge optjenes på samme vilkår som almindelige feriepenge så længe du er tilknyttet a-kassen.

Supplerende arbejdsløshedsdagpenge

Hvis du får dagpenge og finder deltidsarbejde eller du bliver delvis arbejdsløs kan du få supplerende dagpenge i op til 30 ud af 104 uger.

Hvis du er fuldtidsarbejdsløs får du udbetalt dagpenge svarende til 37 timer. Hvis du derimod arbejder, men har færre end 29,6 timer om ugen, kan du få supplerende arbejdsløsedsdagpenge for de timer du ikke arbejder op til 37 timer. Der gælder de samme regler for at få supplerende dagpenge som for almindelige dagpenge hvad angår beskæftigelseskrav og lignende.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at få en frigørelsesattest. Med denne skal din arbejdsgiver acceptere at du kan sige op med dags varsel. Dette er nødvendigt for at du kan opfylde rådighedskravet – altså at du kan begynde i nyt fuldtidsarbejde indenfor kort tid. Det er som altid din a-kasse der skal vurdere om du står til rådighed.

Dating tips for piger

Dating tips for piger

Selvfølgelig kan almindelige dating tips hjælpe enhver der læser dem, men specielle tips der er rettet mod et bestemt køn eller seksuel orientering, kan være få og sjældne. Hvis du leder efter dating tips for piger, så led ikke mere, din søgen er slut!

Den første ting du skal vide når du søger dating tips som pige, er omhyggeligt at vælge og tage beslutninger. Da enhver person er unik, vil hvert tips ikke være en succes for alle. Så vær sikker på at du bruger de tips du kan lide, glem ikke at være tro mod hvem du virkelig er, og du er garanteret at være sejrrig!

Tip #1

Dating tips for piger vil som regel inkludere at klæde dig sexet på, og dybest set ”udstille” dig selv. Du vil ikke få disse tips her. Det første tip der skal deles med dig, er at være dig selv! Masser af kvinder tror at de ikke kan være sig selv når de starter med at se en mand, af den ene eller den anden grund.

Det grundlæggende er, hvis han ikke kan lide den du er, vil forholdet ikke udvikle sig særlig langt, da du før eller siden vil vise hvem du er. Så vær dig selv og forbliv selvsikker. Du vil møde masser af mænd der vil elske din personlighed og den person du er.

Tip #2

Et andet fantastisk dating tip til piger, er at sikre dig, at du ikke lufter dit beskidte sengelinned på din første date. Lad os være realistiske, vi har alle ting i vores liv der som regel ikke er tiltrækkende for det modsatte køn.

Det er ikke for at sige at du skal holde det skjult så længe som muligt, men du må endelig ikke afsløre alle de intime detaljer så snart I mødes. Giv ham mulighed for at lære dig at kende først.

En mulighed vil åbne sig efter nogle få dates, som vil give mulighed for at begynde at give nogle af de  informationer han skal have, der kan påvirke ham i det lange løb. Når disse samtaler opstår, er I allerede venner og det vil være lettere for ham at forstå de ting du afslører om dig selv, uden at han bliver skræmt væk.

Tip #3 

Til slut er et væsentligt dating til piger, ikke at virke desperat! Det betyder ikke at du kaster dig over alle mænd du møder, eller lader dem vide hvor meget du har brug for eller gerne vil have en date, dette vedrører at undlade at gøre ting som at vente på hans opkald ved telefonen, og betale for daten bare fordi han beder om det.

Disse små ting som du måske betragter som tegn på at du kan lide ham, kan få ham til at tro at du er villig til at gøre hvad som helst for at gøre ham glad og få ham for dig selv. Dette kan resultere i to mulige udfald; han vil føle sig utilpas og kvalt og han dropper dig hurtigt, eller han beslutter at trækkes med dig og få alt det ud af dig som han kan, ingen af disse udfald er særlig behagelige.

Og der har du det, 3 tips for jer piger til at få mest muligt ud af jeres dating oplevelser.

Hvad der skal til for at få et flot badeværelses design

En af de aller vigtigste rum i mange danske hjem er badeværelset. En nylig undersøgelse foretaget af Gallup, har vist, at badeværelset faktisk er en af de rum som danskerne bruger mest tid i. Når man tænker over det, er dette egentlig også ret logisk, da der jo på et badeværelse både bliver brugt tid ved toilet besøg, når man skal i bad, når kvinder skal sminke sig, når man skal børste tænder og meget mere. Dette er også en af grundene til, at det er ekstremt vigtigt at badeværelset også ser pænt ud.

Et badeværelse kan se pænt ud på mange forskellige måder, og definitionen af hvornår et badeværelse er pænt kan være meget forskellig. Nogle synes at det er pænt med et badeforhæng ved brusekabinen, mens andre bedre kan lide en dør. Der er dog nogle grundting som i hvert fald skal være pænt før man kan betragte et badeværelse som værende flot:Badeværelset

 • Flot toilet
 • Flot brusekabine
 • Pænt blandingsbatteri
 • Behageligt lys

Dette er blot nogle af de ting som der skal være styr på, før et badeværelse er pænt. Et firma som går meget op i flot interiør er Aspenbad. Her er det vigtigt at alle elementer på badeværelset er pænt, stabilt og flot.