datingraadtilmaend

3 tips til dating af kvinder

En af nøglerne til effektivt at date kvinder, er evnen til at være en mand som kvinderne ønsker. Ganske simpelt, jo mere indlysende du er, desto mere kedelig er du. Og intet stopper en kvinde fra at blive tiltrukket af dig hurtigere end at KEDE hende. Så hvad jeg vil dele med dig lige nu er tre af mine bedste teknikker til dating af enlige kvinder, som enhver fyr kan bruge – og enhver fyr MÅ bruge. MEtoderne er ikke som sådan tilegnet dating sider, men mere efter man er skridtet videre, og faktisk er på en reel date.

Dating af enlige kvinder – teknik 1: Vær efterspurgt.

Din strategi for at date enlige kvinder bør have dette helt i toppen. Du ønsker at være en efterspurgt mand. Der er ingen værdi i at være den fyr, der bliver nødt til at tigge om at være en del af alt sjovet.

At være efterspurgt er let hvis du følger nogle simple sociale regler:

1) Vær ikke en trængende fyr. Lad være med altid at ringe til dine venner og hægt dig på deres planer. Skab dine egne og inviter dem med, så du er fyren med varerne.

2) Vær ikke altid til rådighed. Sommetider må du forsvinde og ”gå i sort” i nogle dage. Lad dine venner undre sig over dig. Så ”høfligt” det end er, at stå på pinde for alle andre bliver hurtigt kedeligt, og gør intet for hvordan din sociale værdi opfattes.Dating råd

3) Bring mere sjov end du tager. Ingen bryder sig om en energi vampyr. Men vi ELSKER alle den fyr der bringer lidt ekstra saft til en fest og liver tingene op. Vær den fyr.

Så når du er efterspurgt – eller du forstår reglerne af denne evne – ved du også hvordan du skal udnytte det overfor kvinderne i dit liv. Det er altid den fyr der behandler sit dating liv anderledes end hans sociale liv der får en brat opvågnen – at de begge virker på stort set samme måde. Kvinder ser på din omgangskreds, og tager masser af beslutninger omkring at date dig, baseret på hvad hun ser.

Dating af enlige kvinder – teknik 2: Date mange – ikke den ”ene”

Jo flere kvinder du dater, desto mere vil du forstå, at de kvinder du er sammen med, ikke er så unikke eller ”specielle” som du måske tror. Det er kun omstændigheder der gør hende til sådan en værdifuld del af dit liv. I virkeligheden kunne du date nogle få andre kvinder, og finde ud af at enhver af dem kan være lige så ”speciel” for dig – bare af lidt andre grunde. Mænd mangler ofte forståelse for det store billede. At du kan møde en kvinde, forelske dig, blive gift, selv have nogle børn, og hun er måske ikke den kvinde, du er sammen med for evigt. I løbet af et år kunne du blive skilt, date enlige kvinder igen, møde en anden fantastisk kvinde, forelske dig igen – og du ville tænke at det var HELT anderledes denne gang.

Jeg troede den sidste var speciel? ”Den ENE”? Så husk at den kvinde du er sammen med er kun så speciel som DU gør hende til. Og kun ved at date MANGE forskellige kvinder kan du:

1) Lære hvad det virkelig er du ønsker af en kvinde

2) Undgå den besættelse og den neediness der kommer fra at date en enkelt kvinde – og i den sidste ende skræmmer hende væk

3) Se at du lever i overflodens univers, hvor det ikke rigtig betyder noget at miste en kvinde når man ser på det store hele.

Lad ikke dine følelser styre dit liv. Tag kontrol, ved at have tankerne på overflod lige fra starten, og du vil se, at det er meget lettere at date enlige kvinder end du nogensinde havde forestillet dig.

Dating af enlige kvinder – teknik 3: Du er MANDEN

Der er mange facetter af at være MANDEN, når du dater enlige kvinder. Den første er LEDELSE. Kvinder er tiltrukket af mænd der tager føringen og har initiativ. Det betyder at du styrer situationen, så vel som at skabe situationen i første instans, ud fra din egen plan. Bliv ikke forvirret at de ”Jeg er en kvinde – hør mig brøle” meddelelser som du får i disse dage. Kvinder vil have en mand der får tingene til at ske mere end nogensinde. I kølvandet på feminismen, er kvinderne nu i en gold ørken, hvor hun venter på en rigtig mand der tør tage tyren ved hornene og imponere hende.

Den anden kvalitet er UAFHÆNGIGHED

Du er nødt til at handle efter din egen plan, uden at løbe rundt for at få alle andres accept. Eller have behov for at få den.

Den sidste kvalitet er MASKULIN SELVTILLID. 

Realitet er at kvinder bliver tiltrukket af MÆND. Ikke af mænd der opfører sig som kvinder, klæder sig som kvinder, ligner kvinder. Kvinder vil have en rigtig MAND. Nu mere end nogensinde. Maskulinitet er den hemmelige ingrediens, der får enhver romance til at virke bedre når du dater enlige kvinder. Det er magnetens modsatte pol. Det er den modsatte pol på batteriet, lad den elektriske strøm af kærlighed og lidenskab flyde. Vi er tiltrukket af vores seksuelle modstykke – lige som det bør være. Så arbejd på at omfavne din egen naturlige maskulinitet i al dens pragt, og se hvordan kvinder reagerer på dig med et nærmest feberagtigt glimt i øjet. Du kan eventuelt se denne artikel, som kommer meget godt ind på hvad en “rigtig mand er”.

Grunden til at dette er mine bedste teknikker til dating af enlige kvinder er, fordi de ikke er baseret på en ”teknik” eller et ”trick” som du bliver nødt til at lære udenad. Kvinder vil aldrig ”fange” dig og volde dig besvær for at bruge dem til at skabe ÆGTE tiltrækning. (Jeg har endnu ikke hørt en kvinde klage over at jeg er MANDEN i forholdet…og hvis hun gjorde, ville jeg ikke have hende i mit liv.)