Karakteristisk af et stolt dansk designer firma

DK Beslag A/S, der fremstiller bygningsbeslag, er en dansk produktionsvirksomhed beliggende på Sjælland.

Virksomheden blev etableret i 1953 af smeden Niels Kammer. Oprindeligt beskæftigede virksomheden sig med reparation af landbrugsmaskiner og fremstilling af maskiner til træindustrien. Arbejdsopgaverne har ændret sig med årene, og hovedaktiviteten er i dag produktion af bygningsbeslag. DK Beslag A/S har siden 1998 været ejet af en stor europæisk koncern.

DK Beslag A/S varetager koncernens produktion og salg til det nordiske marked samt Rusland. Det nordiske marked betjenes fra Danmark, mens virksomheden har en salgsafdeling i Rusland, som servicerer dette store og voksende marked.

Virksomheden er kendt for at have et meget stort sortiment af standardbygningsbeslag, men kan også levere specialtilpassede beslag. Standardsortimentet udgør 95 % af den samlede omsætning og er så stort, at det kan dække de fleste kunders behov.

DK Beslag A/S er ligeledes kendt for at have et højt kvalitetsniveau. Virksomheden er ISO 9001 certificeret, og alle produkter er endvidere CE mærkede. Kunderne kan dermed have tillid til, at virksomhedens bygningsbeslag lever op til alle bygningsnormer og -standarder på de markeder, hvor virksomheden er til stede.

Omsætningen var frem til finanskrisen kraftigt stigende, men virksomheden har siden oplevet et stort fald i efterspørgslen pga mindre aktivitet i byggebranchen. Omsætningen var i det seneste regnskabsår på ca. kr. 150 mio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *