Karekteristik af bidragydere

BabySam er med 32 forretninger rundt om i Danmark landets største forhandler af babyudstyr. Inden for rammerne af DESINOVA fokuserer BabySam på udviklingen af et nyt service/rådgivningskoncept 2.0. Konceptet omfatter bl.a. udvikling af medarbejderkompetencer til afkodning af brugerbehov. Projektet foregår i et samarbejde med designvirksomheden DesignConcern.

Bahne sælger via deres 17 livsstilsbutikker brugskunst, gaveartikler og modetøj til danskerne. I samarbejde med designvirksomheden Wauhaus er Bahnes DESINOVA-projekt rettet mod at udvikle et nyt web-univers, der fokuserer på nye kundegrupper.DESINOVA

CSC er en af verdens førende it-services leverandører og leverer it-løsninger til en lang række af private og offentlige kunder. Sammen med designvirksomheden Knud Holscher Design har CSC Danmark udviklet et nyt koncept for digital byggesagshåndtering i 4 danske kommuner med særlig fokus på brugerinvolvering.

Danske Privathospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med mere end 100 højtuddannede specialister tilbyder Danske Privathospitaler de fleste former for behandlinger og undersøgelser. Sammen med designvirksomheden Kontrapunkt udvikler Danske Privathospitaler et nyt web-univers inden for plastik og kosmetisk kirurgi baseret på en grundig undersøgelse af brugeres behov og deres brug af IT.

INR er et firma som er specialister indenfor bruseafskærmning, blandingsbatterier og håndklædetørrere. Firmaet har altså specialiseret sig indenfor artikler til badeværeslet, og må siges at være rigtig dygtige til det de gør. Du kan læse mere om dem her.

DSB er som Danmarks største transportoperatør en selvstændig offentlig virksomhed ejet af Transport- og Energiministeriet. DSBs deltagelse i DESINOVA foregår i samarbejde med designvirksomheden DesignNord. Projektet fokuserer bedre udnyttelse af elektroniske medier og udstyr. Endvidere skal processen udvikle DSBs kompetancer inden for servicedesign og innovation med særlig fokus på brugerinvolvering.

Merlin har i DESINOVA-projektet samarbejdet med designvirksomheden Triagonal om udviklingen af kædens kundefokus. Projektet har haft særlig fokus på kvinders indflydelse på købsprocessen. I efteråret 2008 blev Merlin overtaget af Elbodan som bl.a. ejer elektronikkæden Expert.

PFA Pension sælger og administrerer pensionsporteføljer for virksomhederskunder. PFA har i samarbejde med designvirksomhederne live|work, MOVE Integrated Design og People&Product lagt grundstenen til at forbedre kunde-oplevelsen fra første til sidste touchpoint i forbindelse med gennemførelsen af et stort IT- og servicedesignprojekt. Derudover har PFA gennemført et innovationsprojekt med henblik på at udvikle nye services for de unge pensionskunder.

Spejder Sport er Danmarks største udbydere af beklædning til et aktivt udendørsliv. Projektet der er skabt sammen med designvirksomheden Gramstrup Design har ændret Spejder Sports strategiske fokus fra at være overvejende produktorienteret til at være mere udadvendt og orienteret mod kunders og brugeres behov.

Dansk Revision er en landsdækkende revisorkæde med kontorer i 27 byer og mere end 500 medarbejdere. Sammen med designvirksomhedenFaktor 3 og GEMBA Innovation gennemføres et projekt med fokus på at udvikle nye rådgivningsydelser, der ligger udover de traditionelle revisionsydelser. Med afsæt i afdækning af kundernes behov konceptudvikles flere nye rådgivningsydelser.

Et andet firma som også klarer sig ganske godt er lyskilderdirekte, som sælger LED pærer og diverse slags lamper i Danmark. Hvis du vil se deres hjemmeside, da klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *