Medlemstilfredshed, samlet pris og fagforening på alle a-kasser

Medlemstilfredshed, samlet pris og fagforening på alle a-kasser

En billig a-kasse er ikke nødvendigvis det eneste parameter, der er værd at kigge på. Derfor har vi her i vores sammenligning over de billigste a-kasser også medtaget andre variabler såsom medlemstilfredsen, hvor mange medlemmer, der er, om der er fagforening inklusive i prisen og des lignende. Dette skulle gerne hjælpe dig med at finde den billigste a-kasse.

Ved at trykke på linket til højre i sammenligningskolonnen over de billigste a-kasser, går du direkte til tilmeldingssiden for denne a-kasse. Ofte kan du i stedet for at tilmelde dig direkte skrive dig op til en uforpligtende snak om arbejdsløshedskasser, hvad de respektive a-kasser tilbyder, hvorfor du skal vælge netop disse og lignende. Du behøver ikke at bestemme dig i dag, men du kan sagtens tage dig god tid, så du er helt sikker på, at du har fundet a-kassen for netop dig!

Mange grunde til at finde den billigste a-kasse i 2012

Medlemstilfredshed, samlet pris og fagforening på alle a-kasser - desinovaHvis du troede, at tiden for at melde sig ind i en a-kasse var ovre, tog du helt fejl! Tværtimod er det taget den nuværende recession og Danmarks økonomiske tilstand (a.k.a syg) i betragtning en bedre idé end nogensinde at gå online og finde den billigste a-kasse for så at melde sig ind i denne Fagforening. I og med at du er i gang med at læse denne tekst, er du allerede nået meget langt, og det skal du have stor kudos for – at sikre dig og din familie i fremtiden med ledighed og dårlige økonomiske kår ved at tilmelde dig den billigste a-kasse i Danmark i 2012 her fundet er en fantastisk idé.

Mange tror fejlagtigt, at de bare kan tage kontanthjælp den dag de bliver ledige og leve fint på dette. Mens kontanthjælp er en mulighed, skal du først bruge hele din opsparing, før du kan få lov til at modtage den månedlige kontanthjælp. Du når altså helt ned i knæ økonomisk uden en a-kasse, før du får støtte af staten.

Hvis du i stedet har fundet den billigste a-kasse og meldt dig ind i denne, får du allerede fra den første måned af adgang til dagpenge fra denne. Du får omkring 15-16.000kr om måneden i de fleste tilfælde, hvilket burde være alt rigeligt til at holde dig kørende nogenlunde. Du kan naturligvis ikke leve som en konge efter satsen fra den billigste a-kasse, men du har god mulighed for at opretholde din levestandard – og hvad kan vi mere bede om?

Billig a-kasse allerede nu

Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at melde dig ind i den billigste a-kasse fundet på denne side allerede i dag. I og med at man jf. de nuværende regler om a-kasser faktisk skal have været medlem i et stykke tid for overhovedet at kvalificere sig til at få dagpengesatsen hjælper det ikke, at du konstant udskyder indmeldelsen i en billig a-kasse. Få det overstået, betal de få hundrede kroner, det koster og måneden, og nyd derefter alle de fordele, det er muligt at opsnuse på denne måde. Det er ikke noget, du kommer til at fortryde, tør vi godt love!

Vi vil også endnu en gang gerne slå et slag for, at du kigger ekstra godt på medlemstilfredsheden. Det er ærgerligt at stå i en situation, hvor du vælger den billigste a-kasse og efterfølgende opdager mange grunde til, at denne a-kasse var så billig..

I så fald er det langt bedre at betale 20-50kr ekstra om måneden, hvilket på et år bliver til et par hundrede kroner, for til gengæld at få professionel vejledning, karriererådgivning, CV-hjælp, et stærkt og nyttigt netværk og ingen problemer med at få udbetalt dine penge i starten af måneden. Du ender med at blive mere end almindeligt sur på dig selv, hvis du lige pludseligt står i den modsatte situation; og livet er simpelthen for kort til for billige a-kasser. Vælg rigtigt og gå efter medlemstilfredsheden allerede første gang. Ovenstående tabel opdaterer vi så ofte som overhovedet muligt for at afspejle den nuværende situation i markedet til bedste for dig, når du skal ud at lede efter en god, men billig og pålidelig a-kasse.

3 grunde til at finde den perfekte og billige a-kasse NU

Er du endnu ikke overbevist om, at nu er det rette tidspunkt til at finde dig en billig a-kasse? Så sætter vi gerne trumf på herunder og kommer med 3 gode og konkrete grunde til at gøre netop dette!

1: Des længere du venter, des større risiko er der for, at du bliver ledig inden tilmeldingen til en a-kasse! Du kan selvsaagt ikke vente med indmeldingen til du er blevet ledig; her er det bare ærgerligt, og du er før du kan modtage kontanthjælp nødt til at opbruge hele din ellers svært opsparede opsparing. Det er simpelthen for dumt.

2: Få konkrete gaver af din a-kasse! Hos mange a-kasser kan du få gaver som vin eller gavekort på op til 500kr, hvis du hverver et medlem til a-kassen. Har du en ven, der heller ikke har fundet den billigste a-kasse, kan først du melde dig ind og derefter ham; på den måde får du 500kr til at købe hvad du lyster for, og de penge kan I eventuelt dele og spise en rigtigt fin middag på en almindelig bøfrestaurant til. Slet ikke en dårlig bivikning ved at melde sig ind i en billig a-kasse, vel?

3: 16.000kr om måneden, selvom du er ledig, karrierehjælp, professionelt netværk og meget, meget mere for lige over 400kr om måneden? Den billigste a-kasser sælger næsten sig selv!

Gør dig selv en tjeneste og indmeld dig i en billig a-kasse ved hjælp af skemaet herover!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *